съществата и техните дарби и способности - От дебрите на мрака...

Go down

съществата и техните дарби и способности - От дебрите на мрака...

Писане by Alison D. on Август 25th 2013, 15:44

Антихрист
Антихристът е дете на демон и човек и притежава демонични способности, но не е безсмъртен и душата му е човешка. Може да се превърне в демон, ако убие човек. Може да вземе душата на човек, но тя му бива отнемана, защото е неспособен да я удържи. Човешката душа е много силно нещо. Може да влиза в Сумрака, но не за дълго, защото той се храни от жизнената енергия на влезлите в него, за да съществува, а жизнената енергия на човешките и полу-човешките същества е много малка.
Демон
Може всичко, което може ангелът, но обикновено е с нечисти намерения. Безсмъртен е. Може да прави сделки с хора и да взима душите им, като ги измъчва, консумира или си играе с тях. Може да обладае не само човек, но и друго същество и да се ползва от способностите му, макар и сам той да ги има. Може да пътува във времето
Жетвари
Те са същества, които има силата да взимат и даряват животи. Когато дойде време човек да умира, при него идва жетвар, който му взема душата, за да я отнесе в отвъдното. Но също може да дари живота на обречения човек, с което ще наруши естествения ред и тогава заради пощадения живот трябва незабавно да бъде взет друг, независимо какъв или чий. Жетварите носят специални пръстени, които им дават способността да стават видими само за човека, чийто живот трябва да вземат. Те са малцинството на магическият свят и за това ако някой човек намери такъв пръстен той става част от тяхното общество, получава един наставник и започва да събира душите на тези ,които са на път да умрат.
Сирени
Сирените са зли подобия на русалките. Владеят единствено елемента вода, но също имат способност да омайват с гласовете си. Ако чуеш сирена да пее, значи си обречен - най-вероятно, запленен от този божествен глас, ти ще следваш желанията на сирената, докато тя не те убие. Те крият опашките си на сушата и са трудно познаваеми , но лесно се бъркат с демоните. Единствено на новолуние е задължително да се върнат във водата( независимо къде или каква ) иначе за наказание им се отнемат гласовете и се връщат в океана в продължение на една година.
Дяволи
Дяволите са свръхестествени същества идващи директно от дебрите на ада. Те имат един тризъбец, без който никъде не ходят и е червен и остър. Могат да повлияват на хората да правят неща против волята им. Те са зли и мислят само как да наранят някой. Имат черни криле, рога и опашка , но ги крият на земята. За тях не съществуват правила и могат да стават невидими. Има различни видове дяволи- морски, огнени , вятърни ,черни и земни, като всеки от тях притежава една уникална дарба в зависимост от елемента им. Например огнените дяволи могат да боравят само и единствено с огън.
Кошмари
Те са наистина опасни идващи от мрака същества, които могат да влизат в сънищата на жертвата си и да ги превръщат в кошмари , защото се хранят със техният страх. Могат да имат свое тяло , но то е нестабилно и се налага поне през вечер да се хранят с кошмарите на жертвата си , за да задържат тялото си такова преди да се превърне в сянка.
avatar
Alison D.
Админ

Брой мнения : 23
Join date : 07.08.2013
Age : 20
Местожителство : Ню Йорк

Вижте профила на потребителя http://themortal-instrument.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите