съществата и техните дарби и способности - Ангели и нефилими...

Go down

съществата и техните дарби и способности - Ангели и нефилими...

Писане by Alison D. on Август 25th 2013, 10:17

Както на всички ни е ясно Ню Йорк е един специален град , красив и плен с неговите си тайни. Много неща не се такива каквито наистина са и "те" рядко се показват пред хората, а за предпочитане използват магически прах или някое друго заклинание. А така наречените "те" са всякакви създания от долноземците, ангегилите нефилимите , ловците и така нататък и така нататък. Има наистина много същества, които заслужават да им се обърне внимание. те са най- различни и живеят заедно с техните любимци и ратаи. Най напред да посрещнем нашите любими ангели и нефилими.
а някои от хилядите видове са ...
Ангели....
Първи чин (висша йерархия):
- серафими {превод от древноеврейски - горящи, пламенни, огнени} — шестокрили ангели. Могат да се възпламеняват и специалната им сила е огънят.
- херувими — името им значи "излияние на премъдрост", посвещение. Застъпници, разпространители на познанието, мъдри, херувимите са най-добрите духовни наставници, но лошото е, че са своенравни и горди. Сатаната е имал чин на херувим.
- престоли — според Дионисий, на тях Господ сяда и съди. Престолите държат много на справедливостта и по-добри съдии от тях няма.

Втори чин (средна йерархия):
- господства — покровители на хората с власт. Учат ги и ги наставляват да управляват мъдро. Самите господства са много властни ангели.
- сили — творят чудеса и покровителстват хората със свръхестествени способности.
- власти — те са тези, които се борят с демоните и имат властта да ги укротяват, също както и Сатаната.

Трети чин (низша йерархия):
- начала (архонти) — те владеят изключително добре четирите природни елемента
- архангели — мощни ангели, чиято помощ се използва в екзорсизмите (прогонване на демон от човек), но и в ежедневието. Архангелите напътстват хората и ги упътват към правилните решения. Те са дори по-добри духовни наставници и от херувимите, защото са винаги готови да помогнат и да се жертват.
- ангели — най-близкостоящите до хората. Те притежават сили като на всички други ангели, но не са толкова силни.
Те се силни и притежават най различни способности. Могат да стават невидими и без така ценният магически прах , защото тяхното тяло е почти наполовина прозрачно. те са наистина специални.(Каткто Разиел и легендата за нея) Те притежават дара на безсмъртието и са наистина умни. Въпреки , че понякога серафимите са малко надменни и не стават за наставници на някой човек. Те могат да обладават човешките тела , както и на други създания( без демони, дяволи )

Нефилим
Може всичко, което може и ангелът, но няма крила, не е безсмъртен, не може да обладава човешки приемник и е по-слаб. Има човешка душа. Може да се превърне в ангел само по волята на архангел. Също може да направи сделка с човек и да му вземе душата, докато човека не умре.
 
avatar
Alison D.
Админ

Брой мнения : 23
Join date : 07.08.2013
Age : 20
Местожителство : Ню Йорк

Вижте профила на потребителя http://themortal-instrument.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите