така... ами нека се запознаем с домашните любимци на съществата

Go down

така... ами нека се запознаем с домашните любимци на съществата

Писане by Alison D. on Август 25th 2013, 15:47

Така да започнем първо с ратаите.
Това е нещо като прислужника на вампира. Вампира (зависимо дали червен или не) има право да си създаде ратай. Те нямат имена, освен ако господарите им не им измислят  и се подчиняват на господарите си , като изпълняват тяхната най- малка прищявка, а и ги следват по петите като досадно малко лоялно кученце. Вампирите пият от тяхната кръв, но за сметка на това когато ратаите им умрат е гарантирано , че ще станат вампири.
Котки…
Котките са любимци , на вещици вещери и са техни верни спътници, но и демоните си имат по едно такова. Котките на демоните са черни пластични и малки(не растат много)и обикновено имат пентаграм на главичката или на врата си и са безсмъртни както и самите демони ,а тези на вещерите и вещиците са предимно в тъмни тонове ,също са безсмъртни заради заклинанията върху тях , но нямат онази красива черна пентаграма различаваща ги от демонските. Една също така често срещана разлика , е че са много по – бавни от демонските.
Феникс (птица жар)
Те са красиви и стройни. Могат да пренасят много по- тежки неща от теглото си ,а сълзите им са лечебни.
Има два вида феникс единият е черен и служи предимно на дяволите ,и в редки случаи на демоните . Както се разбира по наименованието той е черен , като катран и има един специален символ за послушание поставен от господаря си.
Червеният феникс служи на ангелите, но се подчинява най- много на серафимите, защото и те умеят да се подпалват като него. Тази птица е красива със червено оперение и за разлика , от черният не е белязана със знак , защото не е необходимо.
Змейове и дракони …
Така , така , тези неща се подчиняват само и единствено на нещото или този ,който ги е призовал. Въпреки че от тях не стават домашни любимци , някои кошмари успяват да ги накарат да им служат и да им се подчиняват като домашен любимец. Тези същества обаче имат нрав и само някой, който е достатъчно зъл да ги подчини става техен господар. Затова те са направо идеални любимци на Анархистите.
ако се сетя за нещо в последствие ще допълвам , а ако някой иска да се добави нещо моля да ми мише на ЛС какво и аз ще го сложа.
avatar
Alison D.
Админ

Брой мнения : 23
Join date : 07.08.2013
Age : 20
Местожителство : Ню Йорк

Вижте профила на потребителя http://themortal-instrument.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите